Personvernpolicy

Policy for personvern og databeskyttelse hos Celgene AS

For oss er det viktig å opprettholde et personvern for den informasjonen som samles inn fra besøkere på våre nettsteder. Vi anstrenger oss hele tiden for å respektere personvernet til våre besøkere i så stor utstrekning som mulig. Sikkerheten for informasjon som overføres via internett kan ikke garanteres. Våre personvernmetoder gir derfor våre besøkere valgfrihet og kontroll over personlig identifiserbar informasjon, og mottatt informasjon brukes alltid på en formålsenhetlig måte. Vi har fastsatt en personvernpolicy for Celgenes globale nettverk av nettsteder og publiserer den under slik at du kan forstå med hvilken forsiktighet vi har til hensikt å behandle informasjonen din på.

Hvilken informasjon samler vi inn og hvordan bruker vi den?

En del av den informasjonen vi lagrer på våre nettservere er informasjon som besøkere på nettstedet oppgir frivillig via skjema, og en del samles inn automatisk. Vi samler bare inn personlig identifiserbare data som ditt navn, e-postadresse eller geografiske plassering når disse oppgis frivillig til oss.

Serveren vår samler automatisk inn informasjon i akkumulert form for å spore det totale antallet besøkere på nettstedet vår, antall besøkere på hver side på nettstedet, samt domenenavnene for våre besøkeres internettleverandører. Ingen personlig identifiserbar informasjon samles inn automatisk. Vi bruker den akkumulerte informasjonen til å forstå behovene til besøkerne på nettstedet bedre, og for å kunne forbedre våre produkter og tjenester.

Celgene anvender en teknologi som kalles informasjonskapsler på visse deler av nettstedet. En informasjonskapsel er et kjennetegn som en server gir til din nettleser når du åpner en nettside. Informasjonskapsler muliggjør ekstra funksjoner, og gjør et besøk på nettstedet vårt mer effektivt for besøkeren. Ved å bruke informasjonskapsler kan vi samle inn mer korrekt informasjon om akkumulert bruk av våre nettsteder. For å kunne tilby høyeste mulige nivå på vår kundeservice, bruker vi også informasjonskapsler for å følge veier gjennom nettstedet og identifisere brukernes uoppfylte behov. Vi samler ikke inn personlig identifiserbar data via informasjonskapsler.

Celgene tilbyr nettstedsbesøkere muligheten til å sende inn en CV som søknad på ledig stilling. CV som sendes via vårt nettsted deles kun internt eller med leverandører som Celgene har knyttet til seg for å hjelpe til med rekrutteringsprosessen. Leverandører og tjenesteorganisasjoner som disse, må selvfølgelig også følge vår personvernpolicy.

Besøkere på nettstedet vårt kan sende en e-post til oss med forespørsel om informasjon. Informasjonen som vi får i disse e-postene brukes til å svare på forespørselen din.

Celgenes nettsteder er ikke beregnet for eller utformet for barn som er under 13 år. Vi samler ikke inn personlig identifiserbar data fra personer som vi vet er under 13 år.

Hvem deler vi den innsamlede informasjonen med?

Vi deler ikke informasjonen som vi samler inn fra våre nettsteder med andre organisasjoner enn medlemmer i Celgene-konsernet i USA, Den europeiske union og i andre land, leverandører og tjenesteorganisasjoner som vi har knyttet til oss for å hjelpe oss med å utføre en tjeneste (for eksempel en CME-organisasjon som tildeler poeng for medisinsk videreopplæring), eller så vidt det ikke kreves i henhold til lov (for eksempel rapportering av sikkerhetsinformasjon til tilsynsmyndigheter). Alle leverandører og tjenesteorganisasjoner som mottar informasjon vi har samlet inn fra våre nettsteder må også følge denne personvernpolicyen. Vi selger ikke og leier ikke ut personopplysninger til andre organisasjoner for kommersiell bruk. Vi er ikke partnere med og har ingen spesielle relasjoner med annonseserver-selskaper.

Visse brukere av nettstedene våre inviteres til å delta i ikke-offentlige, sikre (passordbeskyttede) nettsteder. Medlemmer som velger å delta i disse nettstedene har tilgang til sin egen og andre medlemmers profilinformasjon, inklusive personlig kontaktinformasjon.

Hvordan kan besøkere på nettstedet vise, endre og fjerne sin informasjon?

Ved å kontakte oss kan du når som helst få tilgang til personopplysningene dine for å revidere, korrigerer eller fjerne dem. For tidligere innsendte opplysninger som gjelder medisinske tjenester, kontakt medinfo@celgene.com. For tidligere innsendte opplysninger som gjelder Karriere og ansettelse, kontakt careersnj@celgene.com. For tidligere innsendte opplysninger som gjelder spørsmål om investorrelasjoner, kontakt ir@celgene.com. For tidligere innsendte opplysninger som gjelder pasientstøtte, kontakt patientsupport@celgene.com.

Hvordan sikres og beskyttes personopplysninger?

Identifiserbar personlig data lagres i sikre databaser som bare Celgene-ansatte med rettigheter og kontrakterte leverandører har tilgang til.

Hvilen policy gjelder for tredjeparts nettsteder?

Celgene leverer lenker til tredjeparts nettsteder som en service til våre nettstedsbesøkere. Lenker til tredjeparts nettsteder utgjør ikke en godkjenning eller en garanti av noe slag. Celgene har ikke ansvar for personvernmetodene eller innholdet på slike nettsteder. Vi anbefaler at du kontakter disse nettstedene direkte for informasjon om deres policyer for innsamling og distribusjon av data.

Hva skjer dersom personvernpolicyen endres?

Noen ganger kan vi bruke nettstedbesøkeres opplysninger til nye, uforutsette bruksområder som ikke tidligere er fremkommet i vår personvernpolicy. Alle endringer i vår personvernpolicy meddeles umiddelbart på denne siden. Vi sender en melding med en lenke til denne siden til besøkere med en gyldig e-postadresse, og gir besøkeren mulighet til å velge bort nye bruksområder.

Hvordan kontakter jeg dere for å få mer informasjon?

Kontakt oss hvis du har spørsmål om personvernpolicyen, nettstedets metoder eller din befatning med nettstedet. Vi behandler alle spørsmål etter beste evne.

Du kan kontakte oss ved å sende post til:

Celgene
Nydalsveien 33
Oslo 0484
Norway

Sist oppdatert 22. november 2016