Drug Discovery & Alliance Development

Vi skaper strategiske allianser for å videreutvikle lovende behandlinger

Celgenes forsknings- og utviklingsplattformer for legemidler og cellebaserte terapier gjør at vi kan  opprettholde vår verdiskapning innenfor de terapeutiske områdene våre, kreft og inflammatoriske sykdommer. Vårt team med forskere og leger i verdensklasse er drivkraften for vår fremgang, og muliggjør plattformer som integrerer både terapier med små molekyler og cellebaserte terapier. Plattformene består av de nøkkelfunksjonene som kreves for å generere en bærekraftig utprøvende produktportefølje med paradigmeskiftende innovasjon, blant annet:

  • Cellebiologi, genomikk, proteomikk og informasjonsteknologier for å identifisere og validere viktige kliniske terapimål
  • Screeningsystem med høy kapasitet kombinert med ulike og fokuserte bibliotek med kjemiske bindinger for å utvikle nye legemiddelkandidater
  • Beregningskjemi og medisinsk kjemi for optimering av legemiddelkandidater
  • In vitro- og in vivo-modeller av sykdommer for preklinisk evaluering av legemiddelets effekt og sikkerhet
  • Signaturanalyse av genuttrykk
  • Celgenes fremskritt gjør det mulig å ekspandere og påskynde utviklingen av flere substanser med stort potensiale som er utviklet via selskapets omfattende forskningsprogram.

Våre stadig økende investeringer i utvikling av immunmodulerende substanser, cellesignaliserings-hemmere og celle- og vevsterapi gjør at vi kan gi leger og klinikker mer omfattende og integrerte løsninger for å håndtere komplekse sykdommer som kreft og inflammatoriske sykdommer.

Senteret for Drug Discovery & Alliance Development i San Diego, California, er vårt nav for forskning og utvikling av epigenetikk og signalering.